Om oss

Om PN Entreprenad

PN Entreprenad är verksamma inom byggsektorn där vi framförallt utför  renoveringstjänster för privatpersoner i hela Stor-Stockholm.
Företaget har lång erfarenhet inom byggsektorn och vi är framgångsrika mycket tack vare att vår arbetsmodell är tydlig och där vi alltid sätter kunden i centrum.
Våra arbeten präglas av kvalitet och trygghet.

Alla typer av renovering i hela Stockholmsregionen

Vi arbetar med alla typer av renovering men framförallt så utför vi renoveringar av kök och badrum.
Vi utför även totaltentreprenader där vi erbjuder tjänster som golvslipning, måleri, vvs och elinstallationer.
PN Entreprenad är verksamma i följande kommuner, Stockholm, Solna, Nacka, Järfälla, Värmdö, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Haninge, Täby, Vallentuna, Danderyd, Lidingö, Ekerö, Upplandsbro, Upplandsväsby, Hässelby, Bromma, Tyresö mm.

Certifieringar, ansvarsförsäkring och ROT-avdrag

Vi är certifierade enligt byggkeramikrådets  branschregler bbv, vilket innebär att vi utför badrumsrenoveringar på ett korrekt sätt med godkännda tätskiktssystem. Detta är av stor vikt för dig som kund när du har beslutat dig för att renovera ditt badrum.
Om du skulle råka ut för en vattenskada i ditt badrum och renoveringen inte är utförd enligt branschens byggregler och med ett godkänt tätskikssystem så kommer din hemförsäkring inte täckta skadorna som uppstår.
Vi lämnar alltid en 10-årig ansvarsgaranti för alla arbeten som vi utför i badrummen. Självklart kommer din renovering dessutom kunna subventioneras genom ROT-avdraget.

Erfarna hantverkare

All vår personal har lång erfarenhet av ombyggnationer och renoveringsarbeten.
Våra trevliga hantverkare har renoverat 100-tals badrum och kök genom åren och utför alltid sina arbeten med stor precision och med en känsla för detaljer.
Vi tar alltid ett stor ansvar och för oss är kommunikation a och o.

Kontakt oss gärna så kan vi få presentera vad vi kan hjälpa till med för just dig.
Vi gör alltid kostnadsfria hembesök för att titta på ert projekt och för sen presentera en gedigen och genomförlig offert.

Med vänlig hälsning Patrik Norberg 

VD och grundare på PN Entreprenad AB

Patrik Norberg - PN Entreprenad AB

Våra medarbetare

Patrik Norberg

Grundare och VD

Niklas Lundberg

Försäljning/kvalitetssäkring

Snickare och plattsättare

Utöver Patrik och Niklas som är våra projektledare har vi 6 anställda. Av dessa är 5 plattsättare och 1 är snickare.

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Certifikat & behörigheter

PN Entreprenad på Facebook