Badrumsrenovering Vallentuna

Vi sköter din badrumsrenovering i Vallentuna

Att renovera ett badrum handlar om en stor investering – för många är det en av de största man gör i livet. En badrumsrenovering är även ett komplex projekt där många delar måste sammanfogas för att få ett perfekt färdigt resultat. I och med att det handlar om arbete i ett fuktigt område där vatten hela tiden används så finns alltid risker.

Genom att anlita PN Entreprenad för din badrumsrenovering i Vallentuna så tar du bort dessa risker – vi arbetar alltid säkert, tryggt och med en stor känsla för alla detaljer. PN Entreprenad är specialiserade på badrumsrenovering och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Genom åren har vi utfört över hundratalet lyckade renoveringar av badrum och vi har massor av referenser som är beredda att rekommendera oss.

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera badrummet eller köket enligt dina drömmar.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder. Det tjänar både du och vi på.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

Kunden i fokus och totalentreprenad

Vi har en filosofi som innebär att vi alltid sätter kunden i fokus. Du som kund ska vara delaktig och få vetskap om hur det går och vad som sker. Tydlighet och en rak kommunikation leder till färre missförstånd och färre misstag.

PN Entreprenad har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar och våra anställda har de certifikat som krävs för arbete i Våta Utrymmen samt våra samarbetspartners för hantering av elektricitet och VVS.

Det innebär att vi även kan erbjuda totalentreprenad i Vallentuna där vi och våra samarbetspartners sköter allt som har med din badrumsrenovering att göra – dragning av el, VVS, tätskikt, plattsättning och installation av exempelvis golvvärme och tvättmaskin. Totalentreprenad ger säkrare jobb till ett bättre pris där du som kund får en större trygghet med att arbetet följer konstens alla regler.

Vilket badrum drömmer du om?

Badrummet har blivit en viktigare plats i våra hem. Det är där vi numera kan hitta energi och slappna av efter en stressig dag. Dagens mer uppskruvade samhällstempo gör att vi måste hitta platser som ger oss lugn och harmoni i vardagen. Badrummet är ett bra exempel på en sådan plats. Alla badrum har olika förutsättningar och det handlar om en utmaning för oss att skapa det bästa möjliga rummet utifrån kundens behov, önskemål, stil och smak.

PN Entreprenad kan tack vare gedigen kunskap, lång erfarenhet och en stor känsla för detaljer hjälpa dig att skapa dina drömmars badrum – oavsett vilken storlek och yta vi har att jobba med.

Vi älskar att arbeta nära kunden, komma med lösningar, förslag och idéer som leder till det färdiga badrummet. PN Entreprenad är experter på badrumsrenovering i Vallentuna och vi sätter alltid våra kunder i första rummet. Välkommen att kontakta oss redan idag!

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter