Köksrenovering i toppklass

Köksrenovering i Stockholm och regionen

Funderar du på att göra en köksrenovering? PN Entreprenad hjälper dig att förverkliga ditt drömprojekt.

Har du redan beställt ditt nya kök och vill ha hjälpa att få det monterat? Eller står ni bara i startgropen men vet inte hur ni går vidare? Oavsett vilket så är du välkommen att kontakta PN Entreprenad.

Vi hjälper våra kunder genom hela processen, från ett första möte till ett färdigbyggt kök.
Inför varje köksrenovering blir du som kund tilldelad en projekt & arbetsledare som är med er genom hela resan.

Några bilder på kök från nöjda kunder

Köksrenovering av högsta klass

Vi utför köksrenoveringar av högsta klass som byggs av snickare med öga för detaljer.
Våra hantverkare bygger ditt drömkök enligt branschens alla regler och ger er ett hållbart kök under många år framöver.

Vi hjälper er gärna med att ta fram förslag och ritningar till ert nya kök, där vi med vår erfarenhet och kunskap kan se till att ni får era behov uppfyllda. Vi utför alla typer av köksrenoveringar, ett modernt exklusivt kök där man lägger hög vikt på detaljer, trender och materialval eller ett kök med en mer klassisk stil som har vackra detaljer och hög funktionalitet. Eller varför inte både och?

Ett gediget grundarbete

När vi utför en köksrenovering i Stockholm så får du ett gediget arbete utfört från grunden. Behövs det så river vi ut, gör grundarbete, sätter fuktspärr och allt annat som behövs. VVS-arbeten, elektrikerarbeten, inom vår organisation finns alla de kompetenser som behövs för att ge dig ett fräscht, trivsamt och funktionellt kök. Allt kommer att vara ordentligt genomfört av kompetenta yrkesarbetare. Avdragsgillt enligt ROT givetvis!

Etablerade leverantörer

Vi har nära samarbeten med flera köksleverantörer i Stockholm där vi har förhandlat fram bra rabatter som du som kund får ta del av om du handlar köket via oss. Om du väljer att anlita oss för en köksrenovering så kan vi hjälpa dig att hitta köksluckor och bänkskivor som passar just din stil. Intresserad av golvvärme? Vi kan hjälpa till med det också när vi genomför en köksrenovering.

Vi har även en egen import av stenskivor där vi erbjuder stenskivor av högsta klass till väldigt förmånliga priser.

PN entreprenad har lång erfarenhet av byggsektorn och Stockholm är vårt arbetsområde. Vi utför köksrenovering och andra renoveringstjänster för främst privatpersoner.

Vi är framgångsrika mycket tack vare vårt sätt att arbeta där kunden alltid sätts i centrum. Våra medarbetare är certifierade inom sina respektive yrken och vi utfärdar bra garantier.

Köksrenovering i Stockholm med rabatter

Vi har nära samarbeten med flera köksleverantörer i Stockholm där vi har förhandlat fram bra rabatter som du som kund får ta del av om du handlar köket via oss. Vi har även en egen import av stenskivor där vi erbjuder stenskivor av högsta klass till väldigt förmånliga priser.

Vi står för:

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera dina drömmars kök.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd med köket är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

10 anledningar att välja PN Entreprenad för din köksrenovering

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter