Badrumsrenovering med toppbetyg

Badrumsrenovering i Stockholm med kunden i fokus

Står du inför att renovera ditt badrum i Stockholm? PN Entreprenad kan hjälpa dig längs hela resan. Vi är ett byggföretag som erbjuder våra tjänster inom allt som rör renoveringar, men vi är specialiserade på just badrum. Vi har utfört hundratals badrumsrenoveringar över hela Stockholm och vi kan – tack vare gedigen kunskap och bred erfarenhet – leverera säkra och snabba jobb till fasta priser.

Vårt mål är att skapa nöjda kunder. Vi vet att det kostar pengar att renovera ett badrum och att det – i många fall – kan handla om en av de större investeringar man gör i livet. Summan man betalar för det nya drömbadrummet ska speglas av det färdiga resultatet och vi arbetar alltid för att du som kund ska känna att ditt nya badrum blir exakt det som du drömt om.

Kommunikationen oss emellan är därför A och O. Vi har verktygen för att renovera ditt badrum – men du sitter på drömmarna och visionerna. Genom att samtala, ställa frågor och visa olika inspirationsbilder så kan vi gemensamt nå målet.

Några bilder från nöjda kunder - vi kan allt inom badrum

Du som kund är i fokus

Hos oss är inga frågor för stora eller för små och vi älskar att grotta ner oss på riktig detaljnivå i ett nytt projekt. Vi kan komma med förslag gällande material, planlösningar, färger och samtidigt ge dig olika alternativ både vad gäller funktion och design.

Självklart så ser vi även att du inkluderas i vårt arbete. Detta genom löpande uppdateringar och information kring vad som sker. Du kan när som helst ringa och ställa frågor eller kanske se om det är möjligt att ändra på något.

PN Entreprenör sätter kunden i första rummet och det är något som bevisas av alla goda omdömen och referenser som tidigare kunder lämnat. Vi sätter dig gärna i kontakt med dessa för att du ska känna ytterligare säkerhet. Du kan även se bilder från våra tidigare jobb som ytterligare trygghet och för ren inspiration.

Försäkringar och Certifikat ger trygghet

PN Entreprenad kan hjälpa dig hela vägen från det initiala planeringsarbetet fram till slutbesiktningen. Vi är försäkrade av Länsförsäkringar och samtliga anställda hos oss har både utbildning och certifikat för att få arbeta i våta utrymmen.

Skulle en olycka ske så har du full försäkring och det är naturligtvis en trygghet. Ansvarsförsäkringen täcker kostnader upp till tio miljoner kronor, det gör att även skador hos grannar och i andra utrymmen kan täckas.

Vi är certifierade för att få utföra arbeten i Våta Utrymmen av Byggkeramikrådet och våra samarbetspartners genom Säker Vatten och av Elsäkerhetsverket. Vill du renovera ditt badrum i Stockholm på ett säkert, hållbart och tryggt sätt till en rimlig kostnad så är vi ditt självklara val.

Kontakta oss för din badrumsrenovering i Stockholm

PN Entreprenad erbjuder dig totalentreprenad i samband med att du anlitar oss för din badrumsrenovering i Stockholm. Det innebär att vi sköter projektets alla detaljer – från frågor gällande VVS, till plattsättning, elektricitet och vidare till fasta installationer. Genom att skala bort mellanhänder så blir arbetet säkrare, mer effektivt och billigare.

Vi anser att fast pris ligger. Det innebär att vi håller oss till det pris vi kommit överens om och att du som kund slipper obehagliga överraskningar då du erhåller fakturan. Givetvis så kan du använda dig av ROT-avdraget i samband med att du anlitar oss. Säg till i förväg så dras beloppet redan på fakturan.

Hör av dig redan idag så kan vi boka in ett första, kostnadsfritt möte där vi diskuterar hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut. Vi hjälper dig gärna att förvandla drömmar till verklighet. Välkommen till PN Entreprenad.

Vi står för:

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera dina drömmars badrum.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd med badrummet är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter