info@pnentreprenad.se | Aspvägen 12 - 175 64 Järfälla | 08-56821148

Badrumsrenovering Huddinge

Vi erbjuder en säker badrumsrenovering i Huddinge

Planerar du en badrumsrenovering i Huddinge? Låt PN Entreprenad sköta projektet åt dig. Vi är en byggfirma som åtar oss uppdrag över hela Stockholm och som erbjuder våra tjänster inom allt som rör renoveringar. Badrumsrenovering har blivit vår specialitet och vi kan visa upp hundratalet lyckade uppdrag inom detta område.

Anlitar du oss för din badrumsrenovering så får du kvalitet, du får en rak kommunikation, ett fast pris och ett badrum som är både snyggt, funktionellt och hållbart.

Kontakta oss

Telefon: 08-56821148
Mailadressinfo@pnentreprenad.se
Adress: Aspvägen 12 | 175 64 Järfälla
Org.nummer: 556820-9620
Bankgiro: 5222-1611

Försäkringar och certifikat

PN Entreprenad är ansvarsförsäkrade upp till 10 miljoner kronor hos Länsförsäkringar. Skulle en olycka inträffa i samband med att vi renoverar ditt badrum så drabbas inte du på något sätt rent ekonomiskt. Samtliga våra anställda har adekvat utbildning och certifikat för arbete i Våta Utrymmen och våra samarbetspartners för att dra el samt sköta installationer av olika slag. Det gör att vi kan hjälpa dig från start till mål enligt modellen kallas totalentreprenad. 

Att anlita en och samma firma som sköter totalentreprenaden för hela projektet ger effektivare, säkrare och mer prisvärda jobb och här är vi den bästa lösningen för dig. Vi ger alltid ett fast pris och vi håller oss till detta. Det som vi kommer överens om är det som gäller. 

Givetvis så kan du som privatperson i Huddinge använda dig av ROT-avdraget i samband med en badrumsrenovering. Kolla först upp att du är berättigad och därefter så sköter vi all kontakt med Skatteverket – beloppet dras redan på den faktura du får av oss. 

Vi är en kundmedveten firma 

Vårt fokus och en röd tråd som löper genom hela vår verksamhet är att sätta kunden i första rummet. Du som kund ska känna dig delaktig, du ska känna att dina frågor och dina önskemål tas på allvar och du ska känna att det verkligen är ditt badrum som renoveras. Vi är lyhörda och vi ser att god kommunikation leder till färre missförstånd. 

Att vi idag har så många fina omdömen och goda referenser att visa upp ser vi som ett kvitto på att vi har gjort rätt och att vår filosofi fungerar. Anlitar du i Huddinge oss så är även du med på resan mot dina drömmars badrum. Välkommen att kontakta PN Entreprenad redan idag!

Omdömen


PN En
treprenad totalrenoverade min 1:a på 36 kvm, med slutresultatet att det istället blev en minitvåa (kök utlokaliserades till vardagsrum).

Det visade sig vara en mycket klokt beslut. Resultatet överträffade mina högt ställda förväntningar och jag har nu blivit sambo i en fantastisk fin lägenhet. Projektet avlöpte helt enligt tidsplan och inga oförutsedda kostnader tillkom. Patrik och PN Entreprenad har således mina varmaste rekommendationer och jag kommer garanterat anlita bolaget i framtiden.

Marcus


Ett otroligt smidigt samarbete redan från offertförfrågan, där PN till skillnad från andra aktörer jag talade med, hade förstått betydelsen av “totalentreprenad”, genom processen m materialval, utformning och nödvändiga modifikationer under resans gång. PN skötte å mina vägnar samtliga delmoment och externa kontakter nödvändiga för att transformera mitt renoveringsprojekt till en slutprodukt som inte kan liknas vid något annat än motsvarande nyproduktion.

Victoria


Jag känner mig lyckligt lottad med valet av PN Entreprenad för totalrenoveringen av min lägenhet.

Patrik och hans gägn var lyhörda, kommunikativa och kundorienterade. Dem höll tidsplanen och utförde arbetet enligt specifikationen som vi kome överens om vid avtalsskrivning. Dessutom kom dem med sakligt råd när det behövdes, vilket jag har verkligen uppskattat.

Tim

Ansvarsförsäkring

PN Entreprenad använder sig av Länsförsäkringar som vår försäkringspartner.  För oss som byggföretag är det en självklarhet att man har ett bra försäkringsskydd, det är en trygghet för både kunden och entreprenören om det mot förmodan skulle ske en olycka under renoveringsarbetet.
Vi har ansvarsförsäkring på 10 Miljoner kronor.

Riktiga Avtal & Fasta Priser

Det är viktigt att man går igenom hela arbetet på detaljnivå innan man påbörjar en renovering. Vi diskuterar fram en överenskommelse med er som gällande materialval, tidsplaner, betalningsvillkor mm. När vi överens så skriver vi på avtal enligt avtalsformen, hantverkarformuläret 14. Vilket är en trygghet för både kunden & entreprenören. Vi erbjuder Fasta priser på renoveringar som vi utför. Tänk på att din renovering aldrig skall kosta mer än vad som är avtalat. Vi har väl etablerade inköpskanaler dels i Sverige men även utomlands som gör att ni som kund får ta del av våra rabatter. Vi utför renoveringar av kök, badrum och totalentreprenader.