Badrumsrenovering Huddinge

Vi erbjuder en säker badrumsrenovering i Huddinge

Planerar du en badrumsrenovering i Huddinge? Låt PN Entreprenad sköta projektet åt dig. Vi är en byggfirma som åtar oss uppdrag över hela Stockholm och som erbjuder våra tjänster inom allt som rör renoveringar. Badrumsrenovering har blivit vår specialitet och vi kan visa upp hundratalet lyckade uppdrag inom detta område.

Anlitar du oss för din badrumsrenovering så får du kvalitet, du får en rak kommunikation, ett fast pris och ett badrum som är både snyggt, funktionellt och hållbart.

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera badrummet eller köket enligt dina drömmar.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder. Det tjänar både du och vi på.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

Försäkringar och certifikat

PN Entreprenad är ansvarsförsäkrade upp till 10 miljoner kronor hos Länsförsäkringar. Skulle en olycka inträffa i samband med att vi renoverar ditt badrum så drabbas inte du på något sätt rent ekonomiskt. Samtliga våra anställda har adekvat utbildning och certifikat för arbete i Våta Utrymmen och våra samarbetspartners för att dra el samt sköta installationer av olika slag. Det gör att vi kan hjälpa dig från start till mål enligt modellen kallas totalentreprenad. 

Att anlita en och samma firma som sköter totalentreprenaden för hela projektet ger effektivare, säkrare och mer prisvärda jobb och här är vi den bästa lösningen för dig. Vi ger alltid ett fast pris och vi håller oss till detta. Det som vi kommer överens om är det som gäller. 

Givetvis så kan du som privatperson i Huddinge använda dig av ROT-avdraget i samband med en badrumsrenovering. Kolla först upp att du är berättigad och därefter så sköter vi all kontakt med Skatteverket – beloppet dras redan på den faktura du får av oss. 

Vi är en kundmedveten firma

Vårt fokus och en röd tråd som löper genom hela vår verksamhet är att sätta kunden i första rummet. Du som kund ska känna dig delaktig, du ska känna att dina frågor och dina önskemål tas på allvar och du ska känna att det verkligen är ditt badrum som renoveras. Vi är lyhörda och vi ser att god kommunikation leder till färre missförstånd. 

Att vi idag har så många fina omdömen och goda referenser att visa upp ser vi som ett kvitto på att vi har gjort rätt och att vår filosofi fungerar. Anlitar du i Huddinge oss så är även du med på resan mot dina drömmars badrum. Välkommen att kontakta PN Entreprenad redan idag!

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter