info@pnentreprenad.se | Aspvägen 12 - 175 64 Järfälla | 08-56821148

Badrumsrenovering Bromma

Låt oss ta hand om din badrumsrenovering i Bromma

Drömmer du om en badrumsrenovering i ditt hem i Bromma? Låt oss på PN Entreprenad ta hand om projektet och hjälpa dig från dröm till verklighet. Vi åtar oss jobb över hela Stockholm och utöver badrumsrenoveringar så kan vi även erbjuda våra tjänster vid andra typer av renoveringsprojekt där köksrenovering är något vi har stor vana av. PN Entreprenad är dock specialiserade främst på badrum och att renovera i våta utrymmen.

Vi har certifikat från Byggkeramikrådet för arbete i Våta Utrymmen och våra samarbetspartners med certifikat från Elsäkerhetsverket samt från Säkert Vatten. PN Entreprenad kan – tack vare detta – erbjuda totalentreprenad i samband med en badrumsrenovering. Det innebär att vi sköter allting och där du som kund som en följd av detta dels får ett säkrare jobb och dels också ett mer prisvärt sådant.

En annan positiv följd av totalentreprenad är att arbetet går snabbare. Anlitar du PN Entreprenad för din badrumsrenovering så sker denna till ett fast pris och där inga utgifter tillkommer i efterhand. Naturligtvis så är det möjligt att använda ditt ROT-avdrag då du som privatperson anlitar oss.

Kontakta oss

Telefon: 08-56821148
Mailadressinfo@pnentreprenad.se
Adress: Aspvägen 12 | 175 64 Järfälla
Org.nummer: 556820-9620
Bankgiro: 5222-1611

Kunden i centrum hela vägen

Vi sätter dig som kund i första rummet. En badrumsrenovering är något som kostar pengar. Med oss vid din sida så blir det en investering. Vi arbetar säkert, tryggt och enligt branschens regler. PN Entreprenad sätter alltid kunden i centrum och det innebär att vi alltid strävar efter en god kommunikation.

Vi vill veta hur du vill ha det. Genom att samtala och ställa frågor så skapas en rakare väg för problemlösning. Vi kan hjälpa dig med alternativ gällande material, planlösningar och ren design av badrummet – detta tack vare vår erfarenhet. Har du kört fast så har vi inspirationsbilder från tidigare projekt som vi gärna visar dig.

Goda referenser ger större trygghet

Genom åren så har vi utfört över hundratalet badrumsrenovering över hela Stockholm och Bromma. Det innebär att vi också kan sätta dig i kontakt med tidigare kunder. Vi är stolta över de jobb vi genomfört och vi vet att våra kunder varit nöjda med oss – både sett till arbetet och sett till det färdiga resultatet.

PN Entreprenad jobbar aktivt för att skaffa oss referenser och goda vitsord. Vi vet att det kan vara avgörande för många och vi har definitivt ingenting att dölja. Du i Bromma är mer än välkommen att be om nummer till våra tidigare kunder eller att läsa omdömen om oss på nätet.

Välkommen till PN Entreprenad!

Omdömen


PN En
treprenad totalrenoverade min 1:a på 36 kvm, med slutresultatet att det istället blev en minitvåa (kök utlokaliserades till vardagsrum).

Det visade sig vara en mycket klokt beslut. Resultatet överträffade mina högt ställda förväntningar och jag har nu blivit sambo i en fantastisk fin lägenhet. Projektet avlöpte helt enligt tidsplan och inga oförutsedda kostnader tillkom. Patrik och PN Entreprenad har således mina varmaste rekommendationer och jag kommer garanterat anlita bolaget i framtiden.

Marcus


Ett otroligt smidigt samarbete redan från offertförfrågan, där PN till skillnad från andra aktörer jag talade med, hade förstått betydelsen av “totalentreprenad”, genom processen m materialval, utformning och nödvändiga modifikationer under resans gång. PN skötte å mina vägnar samtliga delmoment och externa kontakter nödvändiga för att transformera mitt renoveringsprojekt till en slutprodukt som inte kan liknas vid något annat än motsvarande nyproduktion.

Victoria


Jag känner mig lyckligt lottad med valet av PN Entreprenad för totalrenoveringen av min lägenhet.

Patrik och hans gägn var lyhörda, kommunikativa och kundorienterade. Dem höll tidsplanen och utförde arbetet enligt specifikationen som vi kome överens om vid avtalsskrivning. Dessutom kom dem med sakligt råd när det behövdes, vilket jag har verkligen uppskattat.

Tim

Ansvarsförsäkring

PN Entreprenad använder sig av Länsförsäkringar som vår försäkringspartner.  För oss som byggföretag är det en självklarhet att man har ett bra försäkringsskydd, det är en trygghet för både kunden och entreprenören om det mot förmodan skulle ske en olycka under renoveringsarbetet.
Vi har ansvarsförsäkring på 10 Miljoner kronor.

Riktiga Avtal & Fasta Priser

Det är viktigt att man går igenom hela arbetet på detaljnivå innan man påbörjar en renovering. Vi diskuterar fram en överenskommelse med er som gällande materialval, tidsplaner, betalningsvillkor mm. När vi överens så skriver vi på avtal enligt avtalsformen, hantverkarformuläret 14. Vilket är en trygghet för både kunden & entreprenören. Vi erbjuder Fasta priser på renoveringar som vi utför. Tänk på att din renovering aldrig skall kosta mer än vad som är avtalat. Vi har väl etablerade inköpskanaler dels i Sverige men även utomlands som gör att ni som kund får ta del av våra rabatter. Vi utför renoveringar av kök, badrum och totalentreprenader.