Badrumsrenovering Bromma

Låt oss ta hand om din badrumsrenovering i Bromma

Drömmer du om en badrumsrenovering i ditt hem i Bromma? Låt oss på PN Entreprenad ta hand om projektet och hjälpa dig från dröm till verklighet. Vi åtar oss jobb över hela Stockholm och utöver badrumsrenoveringar så kan vi även erbjuda våra tjänster vid andra typer av renoveringsprojekt där köksrenovering är något vi har stor vana av. PN Entreprenad är dock specialiserade främst på badrum och att renovera i våta utrymmen.

Vi har certifikat från Byggkeramikrådet för arbete i Våta Utrymmen och våra samarbetspartners med certifikat från Elsäkerhetsverket samt från Säkert Vatten. PN Entreprenad kan – tack vare detta – erbjuda totalentreprenad i samband med en badrumsrenovering. Det innebär att vi sköter allting och där du som kund som en följd av detta dels får ett säkrare jobb och dels också ett mer prisvärt sådant.

En annan positiv följd av totalentreprenad är att arbetet går snabbare. Anlitar du PN Entreprenad för din badrumsrenovering så sker denna till ett fast pris och där inga utgifter tillkommer i efterhand. Naturligtvis så är det möjligt att använda ditt ROT-avdrag då du som privatperson anlitar oss.

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera badrummet eller köket enligt dina drömmar.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder. Det tjänar både du och vi på.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

Kunden i centrum hela vägen

Vi sätter dig som kund i första rummet. En badrumsrenovering är något som kostar pengar. Med oss vid din sida så blir det en investering. Vi arbetar säkert, tryggt och enligt branschens regler. PN Entreprenad sätter alltid kunden i centrum och det innebär att vi alltid strävar efter en god kommunikation.

Vi vill veta hur du vill ha det. Genom att samtala och ställa frågor så skapas en rakare väg för problemlösning. Vi kan hjälpa dig med alternativ gällande material, planlösningar och ren design av badrummet – detta tack vare vår erfarenhet. Har du kört fast så har vi inspirationsbilder från tidigare projekt som vi gärna visar dig.

Goda referenser ger större trygghet

Genom åren så har vi utfört över hundratalet badrumsrenovering över hela Stockholm och Bromma. Det innebär att vi också kan sätta dig i kontakt med tidigare kunder. Vi är stolta över de jobb vi genomfört och vi vet att våra kunder varit nöjda med oss – både sett till arbetet och sett till det färdiga resultatet.

PN Entreprenad jobbar aktivt för att skaffa oss referenser och goda vitsord. Vi vet att det kan vara avgörande för många och vi har definitivt ingenting att dölja. Du i Bromma är mer än välkommen att be om nummer till våra tidigare kunder eller att läsa omdömen om oss på nätet.

Välkommen till PN Entreprenad!

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter