Badrumsrenovering Nacka

Planerar du en badrumsrenovering i Nacka?

Låt PN Entreprenad hjälpa dig med din badrumsrenovering i Nacka. Vi åtar oss jobb över hela Stockholm och vi har specialiserat oss på just badrum och renoveringar av sådana. Vi har hittills utfört över hundratalet och vi har massvis med referenser som står redo att rekommendera oss vidare till nya kunder. Vi har ett tydligt kundfokus där vi arbetar med öppen kommunikation.

En badrumsrenovering är ett komplex projekt där många mindre delar måste vävas samman till en enhet i form av det färdiga resultatet. Vi vill att våra kunder ska vara med längs hela resan, veta vad som pågår och känna delaktighet. Det – i kombination med våra höga kompetens – leder till bättre jobb och bättre resultat i slutändan.

PN Entreprenad är med dig hela vägen i din badrumsrenovering i Nacka – från det initiala planeringsmötet fram till slutbesiktningen. Vi ger dig ett fast pris och vi håller oss till detta utan några dolda avgifter eller utgifter som dyker upp i sista sekunden. Anlitar du oss så får du också en garant för säkerhet, trygghet och ett effektivt jobb.

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera badrummet eller köket enligt dina drömmar.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder. Det tjänar både du och vi på.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

Varför du ska anlita oss för din badrumsrenovering

Vi är specialister på badrum och vi arbetar enligt en väl beprövad metodik. Vårt team är vana av att arbeta tillsammans och det leder till högre effektivitet och snabbare arbetsgång. Detta utan slarv och utan fusk.

Samtliga anställda hos oss och samarbetspartners har utbildning för de arbetsuppgifter som de ska utföra. Vi kan visa certifikat från Byggkeramikrådet avseende arbete i Våta Utrymmen och våra samarbetspartners från Elsäkerhetsverket och Säkert Vatten. Detta innebär också att du som kund kan anlita oss för hela din badrumsrenovering.

Vi erbjuder totalentreprenad och det är ytterligare en fördel för dig som kund. Vi ser till att ni slipper prata ihop er med flera olika leverantörer och kan därigenom också sköta projektet från start till mål. PN Entreprenad är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar och skulle någonting hända i samband med din badrumsrenovering i Nacka så drabbas inte du ekonomiskt av detta. Försäkringen täcker skador för ett belopp om 10 miljoner kronor.

Vi hjälper dig att hitta din stil

Alla badrum ser olika ut, har olika förutsättningar och annorlunda utmaningar. Vi utgår alltid från dina önskemål och behov då vi renoverar. Det ska synas att det är ditt badrum och du ska känna att dina drömmar blivit besannade. Vi hjälper gärna till med förslag och alternativa lösningar både vad gäller funktion och design.

PN Entreprenad kan göra verklighet av dina drömmar om en badrumsrenovering i Nacka. Kontakta oss idag så bokar vi in ett möte där vi tittar närmare på vad du har tänkt dig. Välkommen!

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter