Badrumsrenovering Haninge

Anlita oss för din badrumsrenovering i Haninge

PN Entreprenad är ditt bästa val för en badrumsrenovering i Haninge. Varför? Av den enkla anledningen att vi specialiserat oss på att renovera badrum och att vi hittills utfört över hundratalet lyckade projekt.

Vi försöker skilja oss från våra konkurrenter genom att alltid erbjuda fasta priser, genom att alltid vara rak och öppen i vår kommunikation och genom att alltid sätta kunden i första rummet.

PN Entreprenad kan även erbjuda totalentreprenad vid en badrumsrenovering – anlitar du oss i Haninge så kan vi också sköta allt från start till mål. Detta ger en säkrare arbetsgång, det ger ett effektivare jobb och det är något som du sparar pengar på – både för stunden och på längre sikt.

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera badrummet eller köket enligt dina drömmar.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder. Det tjänar både du och vi på.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

Certifikat och försäkringar ger trygghet

Vi har alla nödvändiga certifikat för att arbeta med en badrumsrenovering och för att göra jobb i Våta Utrymmen. Våra anställda har certifikat från Byggkeramikrådet och våra samarbetspartners från Elsäkerhetsverket och säkert vatten som möjliggör den totalentreprenad vi nämnde ovan.

Vi har en ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar och den täcker skador upp till 10 miljoner kronor. Är olyckan framme så drabbas du som kund inte ekonomiskt.

Vi vill erbjuda trygghet och säkerhet och det är något vi trycker hårt på i en tid där fler och fler vattenskador uppkommer i samband med renoveringar i badrum. Anlitar du oss så får du en säker väg till ett badrum som verkligen håller för framtiden – utan risk för vatten- eller fuktskador.

Stor känsla för detaljer

PN Entreprenad vet att inget badrum är det andra likt. Vi vet även att din smak skiljer sig från andras. Det är viktigt att just ditt badrum blir anpassad efter dina behov och din egen stil. Vi jobbar därför med att du ska vara involverad och att din stil och smak ska få utrymme att synas.

Vi bidrar gärna med råd gällande funktionalitet, design och alternativa planlösningar och vi kan även erbjuda fina rabatter som en följd av samarbete med leverantörer och återförsäljare.

Är du osäker på vilket typ av badrum du vill ha så är du välkommen att titta igenom vår bildbank där vi visar upp tidigare jobb. Du kan givetvis även komma med rena inspirationsbilder från exempelvis tidningar. Vi har en stor känsla för detaljer och kan hjälpa dig att få exakt den stil du vill ha.

Anlitar du oss för din badrumsrenovering i Haninge så får du valuta för pengarna. Både sett till design, funktion och gällande säkerhet. Välkommen till PN Entreprenad!

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter