info@pnentreprenad.se | Aspvägen 12 - 175 64 Järfälla | 08-56821148

Badrumsrenovering Haninge

Anlita oss för din badrumsrenovering i Haninge

PN Entreprenad är ditt bästa val för en badrumsrenovering i Haninge. Varför? Av den enkla anledningen att vi specialiserat oss på att renovera badrum och att vi hittills utfört över hundratalet lyckade projekt.

Vi försöker skilja oss från våra konkurrenter genom att alltid erbjuda fasta priser, genom att alltid vara rak och öppen i vår kommunikation och genom att alltid sätta kunden i första rummet.

PN Entreprenad kan även erbjuda totalentreprenad vid en badrumsrenovering – anlitar du oss i Haninge så kan vi också sköta allt från start till mål. Detta ger en säkrare arbetsgång, det ger ett effektivare jobb och det är något som du sparar pengar på – både för stunden och på längre sikt.

Kontakta oss

Telefon: 08-56821148
Mailadressinfo@pnentreprenad.se
Adress: Aspvägen 12 | 175 64 Järfälla
Org.nummer: 556820-9620
Bankgiro: 5222-1611

Certifikat och försäkringar ger trygghet

Vi har alla nödvändiga certifikat för att arbeta med en badrumsrenovering och för att göra jobb i Våta Utrymmen. Våra anställda har certifikat från Byggkeramikrådet och våra samarbetspartners från Elsäkerhetsverket och säkert vatten som möjliggör den totalentreprenad vi nämnde ovan.

Vi har en ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar och den täcker skador upp till 10 miljoner kronor. Är olyckan framme så drabbas du som kund inte ekonomiskt.

Vi vill erbjuda trygghet och säkerhet och det är något vi trycker hårt på i en tid där fler och fler vattenskador uppkommer i samband med renoveringar i badrum. Anlitar du oss så får du en säker väg till ett badrum som verkligen håller för framtiden – utan risk för vatten- eller fuktskador.

Stor känsla för detaljer

PN Entreprenad vet att inget badrum är det andra likt. Vi vet även att din smak skiljer sig från andras. Det är viktigt att just ditt badrum blir anpassad efter dina behov och din egen stil. Vi jobbar därför med att du ska vara involverad och att din stil och smak ska få utrymme att synas.

Vi bidrar gärna med råd gällande funktionalitet, design och alternativa planlösningar och vi kan även erbjuda fina rabatter som en följd av samarbete med leverantörer och återförsäljare.

Är du osäker på vilket typ av badrum du vill ha så är du välkommen att titta igenom vår bildbank där vi visar upp tidigare jobb. Du kan givetvis även komma med rena inspirationsbilder från exempelvis tidningar. Vi har en stor känsla för detaljer och kan hjälpa dig att få exakt den stil du vill ha.

Anlitar du oss för din badrumsrenovering i Haninge så får du valuta för pengarna. Både sett till design, funktion och gällande säkerhet. Välkommen till PN Entreprenad!

Omdömen


PN En
treprenad totalrenoverade min 1:a på 36 kvm, med slutresultatet att det istället blev en minitvåa (kök utlokaliserades till vardagsrum).

Det visade sig vara en mycket klokt beslut. Resultatet överträffade mina högt ställda förväntningar och jag har nu blivit sambo i en fantastisk fin lägenhet. Projektet avlöpte helt enligt tidsplan och inga oförutsedda kostnader tillkom. Patrik och PN Entreprenad har således mina varmaste rekommendationer och jag kommer garanterat anlita bolaget i framtiden.

Marcus


Ett otroligt smidigt samarbete redan från offertförfrågan, där PN till skillnad från andra aktörer jag talade med, hade förstått betydelsen av “totalentreprenad”, genom processen m materialval, utformning och nödvändiga modifikationer under resans gång. PN skötte å mina vägnar samtliga delmoment och externa kontakter nödvändiga för att transformera mitt renoveringsprojekt till en slutprodukt som inte kan liknas vid något annat än motsvarande nyproduktion.

Victoria


Jag känner mig lyckligt lottad med valet av PN Entreprenad för totalrenoveringen av min lägenhet.

Patrik och hans gägn var lyhörda, kommunikativa och kundorienterade. Dem höll tidsplanen och utförde arbetet enligt specifikationen som vi kome överens om vid avtalsskrivning. Dessutom kom dem med sakligt råd när det behövdes, vilket jag har verkligen uppskattat.

Tim

Ansvarsförsäkring

PN Entreprenad använder sig av Länsförsäkringar som vår försäkringspartner.  För oss som byggföretag är det en självklarhet att man har ett bra försäkringsskydd, det är en trygghet för både kunden och entreprenören om det mot förmodan skulle ske en olycka under renoveringsarbetet.
Vi har ansvarsförsäkring på 10 Miljoner kronor.

Riktiga Avtal & Fasta Priser

Det är viktigt att man går igenom hela arbetet på detaljnivå innan man påbörjar en renovering. Vi diskuterar fram en överenskommelse med er som gällande materialval, tidsplaner, betalningsvillkor mm. När vi överens så skriver vi på avtal enligt avtalsformen, hantverkarformuläret 14. Vilket är en trygghet för både kunden & entreprenören. Vi erbjuder Fasta priser på renoveringar som vi utför. Tänk på att din renovering aldrig skall kosta mer än vad som är avtalat. Vi har väl etablerade inköpskanaler dels i Sverige men även utomlands som gör att ni som kund får ta del av våra rabatter. Vi utför renoveringar av kök, badrum och totalentreprenader.