Badrumsrenovering Järfälla

Vi sköter din badrumsrenovering i Järfälla

PN Entreprenad har lång erfarenhet och vana av badrumsrenoveringar och vi åtar oss jobb över hela Stockholm med omnejd. behöver du hjälp med en badrumsrenovering i Järfälla så är vi företaget för dig. Vi är ett mångsidigt och flexibelt byggföretag som sätter kunden i fokus. Tack vare vår breda kompetens så kan vi ta din badrumsrenovering hela vägen från start till mål. Vi kan sköta allt enligt totalentreprenad där vi dels ordnar med all plattsättning, dels all VVS, all dragning av el och vidare till olika installationer. Detta upplägg ger säkrare, mer prisvärda jobb som dessutom blir effektivare.

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera badrummet eller köket enligt dina drömmar.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder. Det tjänar både du och vi på.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

Fast pris och större trygghet

Vi är försäkrade av Länsförsäkringar och den ansvarsförsäkringen täcker skador upp till 10 miljoner kronor. Samtliga våra anställda är certifierade och utbildade i att arbeta i Våta Utrymmen – detta av Byggkeramikrådet. Det här är en trygghet både för oss och för dig som kund. Om någon olycka skulle inträffa så drabbas du inte av någon extra, oförutsedd kostnad.

Gällande priset så är detta fast och enligt den överenskommelse vi har. Hos oss tillkommer inga utgifter i efterhand.

PN Entreprenad sätter alltid dig som kund i första rummet. En badrumsrenovering är ett komplext uppdrag där många mindre detaljer vävs samman till en färdig enhet. Vi vill skapa ett badrum som uppfyller dina krav, dina behov och dina drömmar. Det handlar om en stor investering och vi ser till att de pengar du lägger ut är värda sin vikt i guld.

PN Entreprenad kan, tack vare vår stora erfarenhet och kunskap, hjälpa dig med olika alternativ, ta fram andra planlösningar, komma med goda råd gällande design och bidra till en bättre funktionalitet i ditt badrum. Vi har även möjlighet att ge fina rabatter på material och utrustning som en följd av goda samarbeten med olika försäljare och leverantörer.

Kommunikationen är A och O

Dina visioner och drömmar ska synas i det färdiga resultatet, men vi är gärna med och bidrar med vår expertis i syfte att kanske ge mer prisvärda lösningar i slutändan. Vi ser kommunikationen oss emellan som A och O i vår verksamhet.

Ju högre i tak vi har och ju mer vi samtalar – desto bättre blir den färdiga effekten av din badrumsrenovering i Järfälla. Det är ditt badrum – vi har verktygen och kunskapen att ge dig det badrum du alltid drömt om.

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter