info@pnentreprenad.se | Aspvägen 12 - 175 64 Järfälla | 08-56821148

Badrumsrenovering Järfälla

Vi sköter din badrumsrenovering i Järfälla

PN Entreprenad har lång erfarenhet och vana av badrumsrenoveringar och vi åtar oss jobb över hela Stockholm med omnejd. behöver du hjälp med en badrumsrenovering i Järfälla så är vi företaget för dig. Vi är ett mångsidigt och flexibelt byggföretag som sätter kunden i fokus. Tack vare vår breda kompetens så kan vi ta din badrumsrenovering hela vägen från start till mål. Vi kan sköta allt enligt totalentreprenad där vi dels ordnar med all plattsättning, dels all VVS, all dragning av el och vidare till olika installationer. Detta upplägg ger säkrare, mer prisvärda jobb som dessutom blir effektivare.

Kontakta oss

Telefon: 08-56821148
Mailadressinfo@pnentreprenad.se
Adress: Aspvägen 12 | 175 64 Järfälla
Org.nummer: 556820-9620
Bankgiro: 5222-1611

Fast pris och större trygghet

Vi är försäkrade av Länsförsäkringar och den ansvarsförsäkringen täcker skador upp till 10 miljoner kronor. Samtliga våra anställda är certifierade och utbildade i att arbeta i Våta Utrymmen – detta av Byggkeramikrådet. Det här är en trygghet både för oss och för dig som kund. Om någon olycka skulle inträffa så drabbas du inte av någon extra, oförutsedd kostnad.

Gällande priset så är detta fast och enligt den överenskommelse vi har. Hos oss tillkommer inga utgifter i efterhand.

PN Entreprenad sätter alltid dig som kund i första rummet. En badrumsrenovering är ett komplext uppdrag där många mindre detaljer vävs samman till en färdig enhet. Vi vill skapa ett badrum som uppfyller dina krav, dina behov och dina drömmar. Det handlar om en stor investering och vi ser till att de pengar du lägger ut är värda sin vikt i guld.

PN Entreprenad kan, tack vare vår stora erfarenhet och kunskap, hjälpa dig med olika alternativ, ta fram andra planlösningar, komma med goda råd gällande design och bidra till en bättre funktionalitet i ditt badrum. Vi har även möjlighet att ge fina rabatter på material och utrustning som en följd av goda samarbeten med olika försäljare och leverantörer.

Kommunikationen är A och O

Dina visioner och drömmar ska synas i det färdiga resultatet, men vi är gärna med och bidrar med vår expertis i syfte att kanske ge mer prisvärda lösningar i slutändan. Vi ser kommunikationen oss emellan som A och O i vår verksamhet.

Ju högre i tak vi har och ju mer vi samtalar – desto bättre blir den färdiga effekten av din badrumsrenovering i Järfälla. Det är ditt badrum – vi har verktygen och kunskapen att ge dig det badrum du alltid drömt om.

Omdömen


PN En
treprenad totalrenoverade min 1:a på 36 kvm, med slutresultatet att det istället blev en minitvåa (kök utlokaliserades till vardagsrum).

Det visade sig vara en mycket klokt beslut. Resultatet överträffade mina högt ställda förväntningar och jag har nu blivit sambo i en fantastisk fin lägenhet. Projektet avlöpte helt enligt tidsplan och inga oförutsedda kostnader tillkom. Patrik och PN Entreprenad har således mina varmaste rekommendationer och jag kommer garanterat anlita bolaget i framtiden.

Marcus


Ett otroligt smidigt samarbete redan från offertförfrågan, där PN till skillnad från andra aktörer jag talade med, hade förstått betydelsen av “totalentreprenad”, genom processen m materialval, utformning och nödvändiga modifikationer under resans gång. PN skötte å mina vägnar samtliga delmoment och externa kontakter nödvändiga för att transformera mitt renoveringsprojekt till en slutprodukt som inte kan liknas vid något annat än motsvarande nyproduktion.

Victoria


Jag känner mig lyckligt lottad med valet av PN Entreprenad för totalrenoveringen av min lägenhet.

Patrik och hans gägn var lyhörda, kommunikativa och kundorienterade. Dem höll tidsplanen och utförde arbetet enligt specifikationen som vi kome överens om vid avtalsskrivning. Dessutom kom dem med sakligt råd när det behövdes, vilket jag har verkligen uppskattat.

Tim

Ansvarsförsäkring

PN Entreprenad använder sig av Länsförsäkringar som vår försäkringspartner.  För oss som byggföretag är det en självklarhet att man har ett bra försäkringsskydd, det är en trygghet för både kunden och entreprenören om det mot förmodan skulle ske en olycka under renoveringsarbetet.
Vi har ansvarsförsäkring på 10 Miljoner kronor.

Riktiga Avtal & Fasta Priser

Det är viktigt att man går igenom hela arbetet på detaljnivå innan man påbörjar en renovering. Vi diskuterar fram en överenskommelse med er som gällande materialval, tidsplaner, betalningsvillkor mm. När vi överens så skriver vi på avtal enligt avtalsformen, hantverkarformuläret 14. Vilket är en trygghet för både kunden & entreprenören. Vi erbjuder Fasta priser på renoveringar som vi utför. Tänk på att din renovering aldrig skall kosta mer än vad som är avtalat. Vi har väl etablerade inköpskanaler dels i Sverige men även utomlands som gör att ni som kund får ta del av våra rabatter. Vi utför renoveringar av kök, badrum och totalentreprenader.