Badrumsrenovering Täby

Vi sköter din badrumsrenovering i Täby

Många drömmer om en badrumsrenovering. Det kan handla om att skaffa sig en plats för lite själslig rekreation, det kan handla om att modernisera badrummet och det kan handla om att renovera inför en kommande försäljning. Oavsett anledning så är en badrumsrenovering en investering – en stor sådan.

Det handlar om ett arbete där man riskerar mycket och för att minimera riskerna så kan du anlita PN Entreprenad. Vi har lång erfarenhet och vi är specialister på att renovera badrum.

Behöver du hjälp med en badrumsrenovering i Täby så är vi företaget för dig. Vi kan se tillbaka på över hundratalet lyckade badrumsrenoveringar över hela Stockholm med omnejd och vi visar gärna upp både bilder, omdömen och referenser som styrker kvaliteten på våra jobb.

Vi jobbar alltid effektivt, ansvarsfullt och med ett tydligt kundfokus – alltid till det pris vi kommit överens om. PN Entreprenad är hel enkelt det bästa valet för din badrumsrenovering i Täby.

Genom att anlita PN Entreprenad för din badrumsrenovering i Vallentuna så tar du bort dessa risker – vi arbetar alltid säkert, tryggt och med en stor känsla för alla detaljer. PN Entreprenad är specialiserade på badrumsrenovering och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Genom åren har vi utfört över hundratalet lyckade renoveringar av badrum och vi har massor av referenser som är beredda att rekommendera oss.

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera badrummet eller köket enligt dina drömmar.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder. Det tjänar både du och vi på.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

Varför du ska välja PN Entreprenad

Vi tänkte räkna upp några anledningar till varför du ska välja oss för din stundande renovering av badrummet. Dessa punkter skiljer oss från våra konkurrenter:

Certifikat, behörighet och ansvarsförsäkring. Samtliga anställda hos oss har certifikat för att utföra arbeten i Våta Utrymmen. Utöver detta finns certifikat från Elsäkerhetsverket samt från Säkert Vatten hos våra samarbetspartners. Vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar och detta innebär att om en olycka sker så belastas inte du som kund ekonomiskt: försäkringen gäller upp till 10 miljoner kronor.

Känsla för detaljer. Vi älskar att grotta ner i oss i detaljer gällande planlösningar, funktioner, design och material i badrummet. Detta gör vi tillsammans med dig som kund. Det är ditt badrum och dina drömmar det handlar om, vår kunskap kan leda till bättre, mer prisvärda och snyggare lösningar. Dialogen oss emellan är i fokus!

Fasta priser. Vi håller oss till det pris som står skrivet i avtalet. Det är en trygghet som, tyvärr, inte alla erbjuder.

Totalentreprenad. Anlitar du oss för en badrumsrenovering i Täby så är det PN Entreprenad som ser till att jobbet blir gjort. Vi och våra samarbetspartners har kunskapen och kompetensen – samt behörighet och certifikat –  Det ger säkrare, snabbare och mer prisvärda jobb.

Hör av dig redan idag så berättar vi mer om hur vi arbetar och ser hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Ta gärna med inspirationsbilder till vårt första, kostnadsfria möte så kan vi börja skissa på olika lösningar inom din budget. Välkommen till PN Entreprenad!

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter