Badrumsrenovering Sollentuna

Vi sköter din badrumsrenovering i Sollentuna

En badrumsrenovering är en investering – både rent ekonomiskt och i sig själv. Därför är det viktigt att anlita rätt företag för att sköta projektet. PN Entreprenad har lång vana och stor erfarenhet och vi kan sköta din badrumsrenovering i Sollentuna, Solna eller var du nu än må bo i Stockholm med omnejd.

Vi kan arbeta enligt totalentreprenad där vi sköter allt små detaljer som krävs i samband med en badrumsrenovering – dragning av el, VVS-frågor, installationer och plattsättning – och detta gör att projektet blir säkrare, går snabbare och blir billigare. Även om det kan vara lockande att anlita flera mindre företag så lönar detta sällan sig på längre sikt.

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera badrummet eller köket enligt dina drömmar.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder. Det tjänar både du och vi på.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

Vi har ansvarsförsäkring och de certifikat som krävs

PN Entreprenad är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar och detta ger dig en stor trygghet. Skulle något inträffa i samband med att vi utför en badrumsrenovering i ditt hem i Sollentuna så drabbar inte detta dig ekonomiskt. Vi har certifikat för att arbeta i Våta Utrymmen av Byggkeramikrådet och våra samarbetspartners har även certifikat från Elsäkerhetsverket samt från Säkert Vatten. Det pris vi kommer överens om är det som gäller. Inga extra utgifter kommer att dyka upp som en obehaglig överraskning för dig som kund.

Självklart är du som privatperson välkommen att använda ditt ROT-avdrag i samband med att vi renoverar ditt badrum. Säg till innan så sköter vi all kontakt med Skatteverket – beloppet dras redan på den faktura du erhåller. Vi är en trygg, stabil och säker partner att anlita för din badrumsrenovering och vi hoppas att du slår oss en signal inom en snar framtid.

Vi kan arbeta enligt totalentreprenad där vi sköter allt små detaljer som krävs i samband med en badrumsrenovering – dragning av el, VVS-frågor, installationer och plattsättning – och detta gör att projektet blir säkrare, går snabbare och blir billigare. Även om det kan vara lockande att anlita flera mindre företag så lönar detta sällan sig på längre sikt.

Hur vill du att ditt badrum ska se ut?

Varje badrumsrenovering har olika förutsättningar och olika utmaningar. Vi hos PN Entreprenad har vana av att arbeta i badrum oavsett storlek, oavsett om det handlar om en villa eller en bostadsrätt och oavsett vilka material som ska användas. För att lyckas så är nyckeln en god kommunikation oss emellan.

Du som kund och vi som företag ska tillsammans hitta lösningar som leder till dina drömmars badrum. Vi är gärna med och kommer med förslag och idéer om du kör fast och vi kan även erbjuda dig förmånliga rabatter på både material och produkter som en följd av samarbeten med leverantörer och återförsäljare.

Låt oss sköta din badrumsrenovering i Sollentuna. Det borgar för kvalitet och för ett perfekt resultat. Kontakta oss redan idag så bokar vi in en tid för ett kostnadsfritt möte.

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter