Badrumsrenovering Sundbyberg

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering i Sundbyberg

PN Entreprenad är experter på badrumsrenovering och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd – Sundbyberg, Solna, Vallentuna och så vidare. Vi har stor vana av alla typer av renoveringar och vi kan se tillbaka på över hundratalet lyckade badrumsrenoveringar. Som bevis på detta kan vi visa upp massor av referenser och fina omdömen från tidigare kunder.

Vi är väldigt stolta över detta då det visar att vår speciella filosofi betalar sig. Vi ska alltid erbjuda högkvalitativa jobb med stor känsla in i minsta detalj och vi ska ha en tydlig, rak kommunikation med varje enskild kund. Det senare är viktigt då det hjälper till att undvika missförstånd.

Anlitar du oss för din badrumsrenovering i Sundbyberg så är det just din renovering det handlar om: du ska få det badrum du drömmer om, vi har verktygen och kunskapen som hjälper dig att nå målen. Genom att samtala, bolla idéer och genom att du kan ställa frågor så blir arbetet enklare och där du hela tiden kan känna en trygghet i att allt går enligt planerna.

Gratis hembesök & offert

Kostnadsfritt hembesök i hela Stockholmsregionen för att tillsammans planera badrummet eller köket enligt dina drömmar.

Resultat & kundnöjdhet

Att du blir nöjd är det viktigaste. Det är det som motiverar oss. Vårt varumärke bygger på nöjda kunder. Det tjänar både du och vi på.

Tydliga avtal

För att garantera kundnöjdhet måste avtalen vara tydliga. På så vis blir det aldrig några överraskningar. Du ska känna trygghet.

Vi har kunskap och erfarenhet av att renovera badrum

Samtliga anställda hos oss har en gedigen erfarenhet av byggbranschen och från olika renoveringsprojekt. Vi kan visa upp certifikat som visar att vi får arbeta i Våta Utrymmen och att våra samarbetspartners är behöriga att hantera elektricitet, VVS samt för att sköta olika installationer. Det är något som ger dig trygghet. Utöver detta så har vi även en ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar som täcker skador upp till 10 miljoner kronor. Skulle en olycka vara framme så drabbas inte du som kund av detta.

PN Entreprenad erbjuder totalentreprenad och det innebär att du kan anlita oss för din badrumsrenovering i Sundbyberg och där vi tar hand om allt. PN Entreprenad tar hand om hela processen från början till slut, vi planerar, projektleder och samordnar samtliga kompetenser så att ni som kunden endast har kontakt med ett företag. Denna modell ger effektivare, säkrare och mer prisvärda jobb.

Tack vare samspelet som finns i vårt kompetenta team så går projektet fortare. Alla vet vad som ska göras och när det ska ske. En badrumsrenovering är ett komplex projekt som kräver kunskap, erfarenhet, lyhördhet och en känsla för detaljer. Allt detta får du om du anlitar oss.

Fasta priser och förmånliga rabatter för dig i Sundbyberg

Vi ger alltid ett fast pris på våra jobb. Du som kund ska inte få några obehagliga överraskningar i form av en saltad nota där en massa utgifter tillkommit i efterhand. Det som står i kontraktet är det som gäller. Naturligtvis så kan du även använda dig av ROT-avdraget i samband med en badrumsrenovering utförd av oss. Vi sköter all kontakt med Skatteverket och det enda du behöver göra är att se att du verkligen är berättigad att använda denna generösa skatterabatt. PN Entreprenad kan även erbjuda fina rabatter på både utrustning och material. Detta som ett led i ett samarbete med olika leverantörer och återförsäljare av kakel, klinkers och annat badrumsutrustning.

Kontakta oss redan idag så ser vi över hur vi kan hjälpa dig att skapa det badrum du alltid drömt om.

10 anledningar att välja PN Entreprenad

Våra kundrecensioner

Karin
Read More
Vi anlitade PN för en totalrenovering. Kök, badrum och hall inklusive en del rivningsarbeten och omläggning av el. Vi är mycket nöjda med resultatet! Renoveringen hölls inom angiven budget och tidplan. Patrik gav ett gott och pålitligt intryck vid första mötet, och kom med många bra synpunkter som resulterade i ett bättre slutresultat. Ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades utan problem [...]
Michel
Read More
Bra kommunikation och jobb!
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Nikki
Read More
Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans? Vi hade ett otroligt slitet badrum, gammal våtrumstapet, det lossnade färgflagor från dörrkarmen, fula fläckar.. Det kändes som att det var "bortom räddning", det var så man skämdes. Efter att ha kontaktat några entreprenörer fick vi kontakt med Patrik och första intrycket var inte i närheten av vad de övriga entreprenörer givit. Genuin, trevlig, kunnig och noggrann [...]
Ulf Paganderth
Read More
Mycket nöjd med allt.
Charlotte Norrlander
Read More
Mycket bra slutresultat Kompetent och noggrann personal. Tidplanen hölls på dagen! Vi är jättenöjda med resultatet
Hjalmar Brismar
Read More
Mycket bra utförd ombyggnad av minibadrum. Lyckades få in dusch wc och handfat på 1.5 m2. Rekommenderas varmt!
Karin
Read More
Så fint badrum det blev! Noggrant, snyggt och levererat enligt förutbestämd tid. De var ständigt kontaktbara under arbetet och snabba med lösningar när något oförutsett dök upp. Rekommenderar PN Entreprenad till andra
Fredrik B
Read More
Otroligt proffsigt arbete! Supernöjda! Blir det någon ny renovering så tar vi PN ENTREPRENAD!
Åsa & Johan
Read More
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Previous
Next

Certifikat & behörigheter