info@pnentreprenad.se | Aspvägen 12 - 175 64 Järfälla | 08-56821148

Om PN Entreprenad

Vi som jobbar här

Ledningen / Försäljning


Niklas Lundberg
Försäljning / Kvalitetsansvarig
076-042 73 33
Niklas@pnentreprenad.se


Patrik Norberg – VD
Försäljning / Projektledare
070-247 99 41
Patrik@pnentreprenad.se

Hantverkare


C
hristoffer Sarholm
Snickare


Anton Andersson
Snickare


Marcin Krymowski
Plattsättare


Joakim Sarholm
Snickare


Ludwig Jaldesjö
Plattsättare

PN Entreprenad

Om oss

PN Entreprenad är verksamma inom byggsektorn där vi framförallt utför  renoveringstjänster för privatpersoner i hela Stor-Stockholm.
Företaget har lång erfarenhet inom byggsektorn och vi är framgångsrika mycket tack vare att vår arbetsmodell är tydlig och där vi alltid sätter kunden i centrum.
Våra arbeten präglas av kvalitet och trygghet.

Vi arbetar med alla typer av renovering men framförallt så utför vi renoveringar av kök och badrum.
Vi utför även totaltentreprenader där vi erbjuder tjänster som golvslipning, måleri, vvs och elinstallationer.
PN Entreprenad är verksamma i följande kommuner, Stockholm, Solna, Nacka, Järfälla, Värmdö, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Haninge, Täby, Vallentuna, Danderyd, Lidingö, Ekerö, Upplandsbro, Upplandsväsby, Hässelby, Bromma, Tyresö mm

PN entreprenad har en ansvars & entreprenadförsäkring som täcker eventuella skador för till 10 miljoner kronor, försäkringen täcker även skador för intilliggande lägenheter och gemensamma utrymme i fastigheten.
Vi är certifierade enligt byggkeramikrådets  branschregler bbv, vilket innebär att vi utför badrumsrenoveringar på ett korrekt sätt med godkännda tätskiktssystem. Detta är av stor viktigt för dig som kund när du har beslutat dig för att renovera ditt badrum.
Om du skulle råka ut för en vattenskada i ditt badrum och renoveringen inte är utförd enligt branschens byggregler och med ett godkänt tätskikssystem så kommer din hemförsäkring inte täckta skadorna som uppstår.
Vi lämnar alltid en 10-årig ansvarsgaranti för alla arbeten som vi utför i badrummen.

Erfarna hantverkare

All vår personal har lång erfarenhet av ombyggnationer och renoveringsarbeten.
Våra trevliga hantverkare har renoverat 100-tals badrum & kök genom åren och utför alltid sina arbeten med stor precision och med en känsla för detaljer.
Vi tar alltid ett stor ansvar och för oss är kommunikation a & o.

Kontakt oss gärna så kan vi få presentera vad vi kan hjälpa till med för just dig.
Vi gör alltid kostnadsfria hembesök för att titta på ert projekt och för sen presentera en gedigen och genomförlig offert.

Ansvarsförsäkring

PN entreprenad använder sig av IF försäkringar som vår försäkringspartner.  För oss som byggföretag är det en självklarhet att man har ett bra försäkringsskydd, det är en trygghet för både kunden och entreprenören om det mot förmodan skulle ske en olycka under renoveringsarbetet.

Vi har ansvarsförsäkring på 10 Miljoner kronor.

Riktiga Avtal & Fasta Priser

Det är viktigt att man går igenom hela arbetet på detaljnivå innan man påbörjar en renovering. Vi diskuterar fram en överenskommelse med er som gällande materialval, tidsplaner, betalningsvillkor mm. När vi överens så skriver vi på avtal enligt avtalsformen, hantverkarformuläret 14. Vilket är en trygghet för både kunden & entreprenören. Vi erbjuder Fasta priser på renoveringar som vi utför. Tänk på att din renovering aldrig skall kosta mer än vad som är avtalat. Vi har väl etablerade inköpskanaler dels i Sverige men även utomlands som gör att ni som kund får ta del av våra rabatter. Vi utför renoveringar av kök, badrum och totalentreprenader.

Så jobbar vi

Intresseförfrågan

En förfrågan kommer oss till handa via mail eller samtal. Vi och bokar in ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom renoveringsbehovet.

Besök

På plats tar vi nödvändiga mått av bostad och går igenom vilka renoveringar som skall utföras. Vi bistår gärna kunden med idéer och inspiration för tillsammans hitta den bästa lösningen efter kundens önskemål och behov. Det är viktigt att man går igenom allt på detaljnivå så att vi kan skicka en fullständig offert.

Offert

Inom kort skickar vi en offert till kunden på renoveringarna som vi har diskuterat.

Godkännande

Kunden godkänner offerten och samtidigt bokar vi inte ett nytt möte för kontraktsskrivning och genomgång av renoveringen som skall utföras.

Avtal

Vi går tillsammans igenom avtal där det även finns möjlighet att ändringar och tillägg. Vi bestämmer även när projektet skall påbörjas och vara färdigställt.

Byggstart

Renoveringsarbetet påbörjas.