info@pnentreprenad.se | Aspvägen 12 - 175 64 Järfälla | 08-56821148

Köksrenovering Stockholm

Funderar du på att göra en köksrenovering? PN Entreprenad hjälper dig att förverkliga ditt drömprojekt.

Har du redan beställt ditt nya kök och vill ha hjälpa att få det monterat? Eller står ni bara i startgropen men vet inte hur ni går vidare? Oavsett vilket så är du välkommen att kontakta PN Entreprenad.

Vi hjälper våra kunder genom hela processen, från ett första möte till ett färdigbyggt kök.
Inför varje köksrenovering blir du som kund tilldelad en projekt & arbetsledare som är med er genom hela resan.

Köksrenovering av högsta klass

Vi utför köksrenoveringar av högsta klass som byggs av snickare med öga för detaljer.
Våra hantverkare bygger ditt drömkök enligt branschens alla regler och ger er ett hållbart kök under många år framöver.

Vi hjälper er gärna med att ta fram förslag och ritningar till ert nya kök, där vi med vår erfarenhet och kunskap kan se till att ni får era behov uppfyllda. Vi utför alla typer av köksrenoveringar, ett modernt exklusivt kök där man lägger hög vikt på detaljer, trender och materialval eller ett kök med en mer klassisk stil som har vackra detaljer och hög funktionalitet. Eller varför inte både och?

Ett gediget grundarbete

När vi utför en köksrenovering i Stockholm så får du ett gediget arbete utfört från grunden. Behövs det så river vi ut, gör grundarbete, sätter fuktspärr och allt annat som behövs. VVS-arbeten, elektrikerarbeten, inom vår organisation finns alla de kompetenser som behövs för att ge dig ett fräscht, trivsamt och funktionellt kök. Allt kommer att vara ordentligt genomfört av kompetenta yrkesarbetare. Avdragsgillt enligt ROT givetvis!

Köksrenovering Stockholm med etablerade leverantörer

Vi har nära samarbeten med flera köksleverantörer i Stockholm där vi har förhandlat fram bra rabatter som du som kund får ta del av om du handlar köket via oss. Om du väljer att anlita oss för en köksrenovering så kan vi hjälpa dig att hitta köksluckor och bänkskivor som passar just din stil. Intresserad av golvvärme? Vi kan hjälpa till med det också när vi genomför en köksrenovering.

Vi har även en egen import av stenskivor där vi erbjuder stenskivor av högsta klass till väldigt förmånliga priser.

PN entreprenad har lång erfarenhet av byggsektorn och Stockholm är vårt arbetsområde. Vi utför köksrenovering och andra renoveringstjänster för främst privatpersoner.

Vi är framgångsrika mycket tack vare vårt sätt att arbeta där kunden alltid sätts i centrum. Våra medarbetare är certifierade inom sina respektive yrken och vi utfärdar bra garantier.

Köksrenovering Stockholm

Vi har nära samarbeten med flera köksleverantörer i Stockholm där vi har förhandlat fram bra rabatter som du som kund får ta del av om du handlar köket via oss. Vi har även en egen import av stenskivor där vi erbjuder stenskivor av högsta klass till väldigt förmånliga priser.

Köksrenovering

Så jobbar vi

Intresseförfrågan

En förfrågan kommer oss till handa via mail eller samtal. Vi och bokar in ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom renoveringsbehovet.

Besök

På plats tar vi nödvändiga mått av bostad och går igenom vilka renoveringar som skall utföras. Vi bistår gärna kunden med idéer och inspiration för tillsammans hitta den bästa lösningen efter kundens önskemål och behov. Det är viktigt att man går igenom allt på detaljnivå så att vi kan skicka en fullständig offert.

Offert

Inom kort skickar vi en offert till kunden på renoveringarna som vi har diskuterat.

Godkännande

Kunden godkänner offerten och samtidigt bokar vi inte ett nytt möte för kontraktsskrivning och genomgång av renoveringen som skall utföras.

Avtal

Vi går tillsammans igenom avtal där det även finns möjlighet att ändringar och tillägg. Vi bestämmer även när projektet skall påbörjas och vara färdigställt.

Byggstart

Renoveringsarbetet påbörjas.